The Burton Blog

Lär dina barn åka snowboard med the Handlebar från Burton

Försöker du komma underfund med hur du ska få dina barn att komma igång med snowboardåkning? Vet du inte var du ska börja? Nu har du letat färdigt. Vi har den perfekta lösningen för att hjälpa dina småttingar att få självförtroende och känna sig bekväma på en snowboard innan de ens kliver i bindningarna. The Handlebar är inte bara ett utmärkt verktyg för att bygga självförtroende och intresse hos barn, det är även ett perfekt sätt för barn att hoppa upp på en snowboard, greppa tag i räcket och känna den fantastiska känslan av att glida fram på snön stående i sidled.

The Handlebar från Burton är ett inlärningsverktyg som har tagits fram specifikt för att hjälpa barn att ha roligare snabbare genom att lära sig att balansera och vinna självförtroende på en snowboard, allt medan de står i sidled. The Handlebar är som stödhjul när man ska lära sig att cykla, och föräldrar kan lätt lägga till detta verktyg på ett barns snowboard och sedan enkelt avlägsna det när det inte längre behövs. På grund av dess flexibilitet och låga kostnad har The Handlebar blivit en standardlösning för snowboardfamiljer runt om i världen.

En kort historik över The Handlebar från Burton

Det är Burtons uppdrag att göra snowboardåkning tillgängligt för alla och vi har dedikerat många resurser åt barns snowboardåkning sedan starten. Burton har med åren producerat alla sorters inlärningsverktyg för barn, men The Handlebar är ett unikt resultat av intern forskning och produktutveckling baserat på feedback från Burtons anställda, partersemesterorter och ambassadörer som lär ut snowboardåkning åt barn. Dessa föräldrar och lärare höll alla med om att om vi kan skapa ett inlärningsverktyg som barn kan stå på och leka utan några verktyg eller interaktion så skulle vi kunna göra sporten mer tillgänglig. Några varv senare föddes The Handlebar som vi känner till det idag. The Handlebar har hjälpt till att avlägsna fler hinder för barn som nu kan lära sig åka snowboard snabbare och lättare.

En översikt över Burton Handlebar

The Handlebar är vårt bästa inlärningsverktyg hittills och låter barnen enkelt prova på snowboardåkning, oavsett årstid eller vilken typ av skor de har på sig. Detta hållräcke lär ut rätt kroppsposition och kan fästas på en snowboard genom att använda bindningarnas standardhål. En primär fördel med The Handlebar är att den är extremt mångsidig. Den kan användas på alla Burton snowboardstorlekar för barn från 80 cm till 110 cm, inomhus eller utomhus, när som helst på året – men det finns fler fördelar som föräldrar bör överväga.

Fördelar med The Handlebar
The Handlebar utformades för att ge många år av skoj för barn i alla åldrar. Den inkorporerar en branschledande funktionalitet som verkligen ger resultat för ett bra pris.

  • Justerbar höjd. Justera höjden på The Handlebar så att den passar olika barnstorlekar genom att trycka ner metallknapparna på vardera sidan och skjuta tvärstången upp och ner till önskad höjd.
  • Vadderat hållräcke. Tvärstången är vadderad för att hålla små händer varma och göra skakiga åkturer lite mindre skakiga.
  • Lätt konstruktion. Hela enheten väger mindre än 0,9 kg, vilket ger unga förare en realistisk upplevelse utan extra bulk.
  • Fullt med kompatibilitet. The Handlebar kan monteras på alla snowboards för barn i storlekarna 80 cm–110 cm så det finns gott om utrymme att växa och utvecklas.
  • Inga bindningar behövs. The Handlebar används utan bindningar, så om ditt barn kan stå upp kan de börja åka snowboard.
Blog1.jpg
Greppa tag i livet med The Handlebar.

Hur man monterar The Handlebar.

För att montera The Handlebar på en snowboard, sätt basdynorna på hållräcket i linje med bindningshålen på brädan och använd de medföljande skruvarna för att fästa räcket; dra sedan åt skruvarna för hand. När räcket är monterat på brädan justerar du tvärstångens höjd. Låt ditt barn stå på brädan med armarna i en 90 graders vinkel och ställ in höjden så att räcket möter deras händer; denna vinkel ger stabilitet och låter dem etablera en atletisk hållning.

Obs! Använd inte elverktyg när du monterar The Handlebar.

Kom igång med The Handlebar från Burton

The Handlebar är ett lättillgängligt träningsverktyg som gör det möjligt för barn att hoppa på en snowboard, greppa tag i hållräcket och börja åka. Men att följa några viktiga steg kommer att se till att barn bygger det självförtroende som behövs för att lyckas i framtiden.

Blog2.jpg
Lägg till hinder för att fortsätta lära dig på ett roligt och utmanande sätt.

1) Låt barnen prova på The Handlebar inomhus först Om du vill få dina barn att känna sig självsäkra på brädan medan du håller dig varm innan du ens tar dem med ut på snön, låt dem sätta igång med The Handlebar inomhus. Fäst The Handlebar på ditt barns snowboard och låt dem träna på att stå, luta sig och huka sig medan du håller fast i hållräcket.

2) Öka hastigheten Genom att använda Burton Riglet Reel, dra runt ditt barn medan de håller fast i The Handlebar. Öka sakta hastigheten medan ditt barn känner sig mer bekväm i känslan av att glida runt. För fler sätt att bygga färdigheter testa bygga en Riglet Park inomhus.

3) Ge er ut på snön När barnen väl känner sig redo och självsäkra och har det kul är det dags att ge sig ut på snön. Sätt igång och öva i trädgården eller i en park i närheten och öva på att stå och sedan att dras runt. Barn bör omedelbart märka skillnaden i hur brädan rör sig under deras fötter. För fler sätt att bygga färdigheter, testa att bygga en Riglet park utomhus.

4) Lägg till lite åkande i nedförsbacke När barnen känner sig bekväma med att glida på snön på plan mark, hitta en liten sluttning och hjälp dem att åka nerför den. När de utvecklas och bygger självförtroende, lägg till hinder för att öka svårigheten och hålla dem engagerade. När du väl har en riktig expert på The Handlebar, låt dem även öva på att åka switch.

5) Avlägsna The Handlebar Nu när dina barn är igång med glidandet är det dags att åka på riktigt! För att hjälpa dem att ta sig till nästa nivå, ta bort The Handlebar och lägg till bindningar. Nu borde de ha några grunder för att försöka ta sitt åkande till den magiska mattan, barnbacken, kälkbacken eller skidliften. För bästa resultat rekommenderar vi att du registrerar dig för en snowboardlektion för barn på närmaste skidort.

Blog4.jpg
Låt ditt barn börja utan bindningar...
Blog3.jpg
när de väl har lyckats balansera är de redo att snöra på sig bindningar.

Vill du ta några fantastiska bilder eller videoklipp av ditt barn med The Handlebar? Dela inspirationen på Instagram och tagga @Burton. Vi älskar att se din familjs utveckling.


SHARE